Bbbs: kirjoittautuminen BB
Msg: #15. 4 Jan 89, 21:27:1
From: Anne Vikkula To: Timo Jussila

Nyt jouduin toteamaan kolme kertaa peräkkäin, että CONNECT-ilmoituksen jälkeen BBBBS ei ryhtynytkään kyselemään nimeä eikä muuta, vaan jumittui täysin. Näin on tapahtunut pari kertaa aikaisemminkin, mutta oletin vian sattumaksi. Kyseessä oli silloin varaversio, joten saattaa olla sama ongelma kuin ne viserrykset. Toinen juttu on CHATin lopettaminen. Tänne tulee ilmoitus, että CHAT on nyt loppu ja paina ENTER. Enter ei kuitenkaan tee mitään, ja jonkin ajan kuluttua ruutuun alkaa toistua ( samalle paikalle ) init. stringin näköinen litania, joka taatusti ei ole omani. Paluuta BBBBS:iin ei enää ole ja yhteys on katkaistava. Tiedoksi vaan. Haittaa tuosta ei ole ollut, koskapa olisin muutenkin katkaisut yhteyden. Että siinä muutama uusi kysymys, ettei pääsis ongelmat loppumaan.

Toivoo a.v.

Msg: #17. 4 Jan 89, 22:21:4
From: Timo Jussila To: Anne Vikkula

Jaa se jumiutuminen? \h? Palaan siihen seuraavassa. Se chatin jälkeinen Ulos Heitto johtui minun töppäyksestäni! Siis kun päätän Chatin niin Opus kehoittaa teitä painamaan ENTER ja sen jälkeen homma jatkuu mistä lähdettiin chattiin. Nyt on käytössä SmarTeam 1200 modeemi. Se nyt näkyy toimivan hyvin ainakin sinun zuckerissa! Vaihdan sen kohta toiseen koneeseen. Saas nähdä kuin sitte käy.

Msg: #18. 4 Jan 89, 22:30:2
From: Timo Jussila To: Anne Vikkula

No se connect-häiriö. Enpä tiedä! Olin juuri ilmeisesti vaihatnut systeemiä ja tässä vara-systeemissä oli edellisen systeemin jippoja, joita en kerennyt/huomannut heti muuttaa tähän sopivaksi.... Tämä nyt oli sitä alkusekoilua, josta bulletiinissa varoitan, josta minua on varoitettu muiden Sysoppien taholta. Jospa olisin uskonut...... Alku meni mukavasti Mutta nyt ollaan taas arkipäivän taistelussa.Eiköhän tämä aikanaan kolahda säälliseen kuntoon kaikkien käyttää.... Siis KÄRSÄVÄLLISYYTTÄ eiku kolin räks pam @@
>DB...