Bbbs: nuolet
Msg: #34. 21 Jan 89, 12:34:2
From: Anne Vikkula To: Pertti Heikkinen

Tämä kysymys meni vahingossa vastaukseksi messuusi, mutta ei kai haittaa. Sekä sinä että Jussila saatte jotenkin valituksi vastatessanne messuun tietyt rivit, jotka tulevat näkyviin nuolen jälkeen. Miten te sen teette? Voi olla, että Timo on tämän jossain selittänyt. En löytänyt.

VASTAUKSESTA KIITOLLISENA Vikkula

Msg: #35. 21 Jan 89, 15:10:5
From: Timo Jussila To: Anne Vikkula

Tuon viittauksen toiseen repliikkiin saa seuraavasti:
1. Valikosta R)eply --- eli repliikki kohdalla olevaan eli viimeks luettuun viestiin.
2. Editorissa Wordstar komento: CTRL-K-R, jolloin sen viestin teksti , johon vastareplikoidaan tulostuu näytön alalaitaan. Komennetaan CTRL-K-C, jolloin ko. näkyvä teksti tulostuu omaan viestiin! Näytön alalaidassa näkyy vain 5 riviä ao. viestistä. PgDn-näppiksellä sitä voi selata alaspäin.

Ohjeita tästä kikasta ja muistakin saa edoitorin HELPISTÄ! Pankaa lokitiedosto auki ja ajakaa helppi omalle levylle ja tulostakaa rintterille ja kokeilkaa täällä vapaasti eri komentoja!! Saa toki kysyä täälläkin niitä niksejä!
HUOM: kun vastaatte johonkin viestiin, niin käyttäkää R)eply-komentoa, niin Opus osaa ketjuttaa viestin omalle kohdalle keskusteluketjuun, jolloin saman aiheen juttuja voi selata suoraan P. - ja + komennoilla!

Jep! TJ