Tietokoneet ja ohjel: huolto-batti


Msg: #38. 6 Apr 89, 19:29:5
From: Anne Vikkula To: Timo Jussila

Nyt se huoltobatti söhelsi. Kuukauden vaihtuessa se teki huollon ihan normaalisti ( kai, en tosin seurannut vieressä ), mutta sitten se palasi uudelleen batin alkuun boottauksen jälkeen ja ryhtyi tekemään huoltoa uudelleen... ja uudelleen..... Tungin batin väliin ja keskeytin sen, lisäsin rivin IF ERRORLEVEL 100 GOTO END, ja sitten se toimi. Mutta mistä häikkä. Mielestäni en ole tehnyt sille mitään. Sama tapahtui yhdessä uusista koneista, mutta senhän olen itse laittanut, joten en sikäli ihmettele. Tämä tapahtui sunnuntaina, ja olen ollut koko viikon pois, joten en tiedä, ovatko muut koneet tehneet saman. Molempiin ko. koneisiin olen muuttanut kellonajan ( kesäaika ), ei kai se voi vaikuttaa. Ai niin, toisen konekirjoittajien koneen käynnistin myös, se teki huollon normaalisti. Mutta siihen ei kai kukaan ole muuttanut kellonaikaa. Tämä tietokoneiden maailma on niin ihmeellinen, aina jotain uutta... siis häikkää ( toki muutakin ). vikkula

Msg: #39. 6 Apr 89, 19:55:2
From: Timo Jussila To: Anne Vikkula

Voihan Viminalis. Viittaan viestiin 66. Miksi se nyt yhtäkkiä olisi itsekseen suivaantunut? tuo MtCheck. Mietin ja tutkin ohjelmaa, josko siellä olis kuitenkin joku loog. tai tekn. häränpylly...Palailen asiaan.

Msg: #43. 7 Apr 89, 12:11:1
From: Anne Vikkula To: Timo Jussila

Mtcheck ( tosta vaan ajettuna kuten myös käynnistyksessä ) antaa ilmoituksen Runtime error 106. 0000:0066 ( muistaakseni ). En nyt vieläkään tiedä, onko muut koneet käyttäytyneet siististi. Ilmeisesti ovat, koska vain hist. toimistosta rutistiin, eli sen koneen olin itse mukaillen asentanut. Sitä vaan en ymmärrä, että miksi tämä oma tekee sen.

vikkula

Msg: #47. 7 Apr 89, 12:30:3
From: Timo Jussila To: Anne Vikkula

Asiaa tutkitaan....