Uutiset: Kontaktstencil 30-31


Msg: #45. 13 Apr 89, 15:40:2
From: Tryggve Gestrin To: All

Kontaktstencil 30-31 "bosättningsmönster" on ilmestynyt, ja on tilattavissa allekirjoittaneesta hinnasta 35 mk.Sen sisältö on seuraava:P. Cornell=Settlement pattern analysis and beyondT. Artelius=Källkritiska problem vid bebyggelsearkeologiska studierU. Säfvestad&N.Björhem=Från stolphål till stamterritorierL.C.Nielsen=Strukturelle forandringer i yngre jernaldersbebyggelsen i Danmark og den socialökonomiske baggrundP. Persson = Bofasthet under mesolitikum?B.V. Eriksen = Flintkursus 1987 Köbenhavn - en anmeldelseO. Stilborg = KeramikteknologiSekä suoraan kontaktiseminaariin liittyvät jutut.TG

Msg: #63. 31 May 89, 13:34:0
From: Tryggve Gestrin To: All

Kontaktstencilarna har nu anlänt till H:fors, och kan avhämtas mot en ringa ersättning om trettiofem (säger 35) mark i det Museiverkets förhistoriska byråns rum som gemenligen benämnes "hurinahuone".

TG

Msg: #64. 4 Sep 89, 14:34:3
From: Tryggve Gestrin To: All

Seuraavat henkilöt, jotka ovat tilanneet stencilin, mutta eivät ole noutaneet kappaleensa, noutanevat kappaleensa vielä tällä viikolla, elleivät halua riskeerata sitä onnettomuutta, että jäävät paitsi oman kappaleensa tätä laadukasta tieteellistä julkaisua:T. Alanko, D. Fewster, M. Kähtävä, J. Moisanen, E. Muurimäki, P. Kankkunen, T. Rankama, M. Ratia, M. Tusa.Kontaktstencilinsa voi noutaa, kolmeakymmentäviittä (35) markkaa vastaan, Hurinahuoneesta.Terveisitiedottaja

TG.

Msg: #65. 13 Sep 89, 16:07:3
From: Tryggve Gestrin To: All

Nyt teillä on elämänne tilaisuus! Hankkikaa tieteellisesti korkeatasoinen julkaisu: KONTAKTSTENCIL 30-31, jonka aiheena on "asutusmalleja". Siellä ruotsalaiset ja tanskalaiset tutkijat esittelevät viimeisiä tutkimustuloksiaan aiheesta. VAIN 7 kappaletta jäljellä! Pidä kiirettä, että varmasti saat omasi!Niitä saa vielä Hurinahuoneesta. Hinta VAIN 35 markkaa!

TG

Msg: #67. 17 Sep 89, 10:47:1
From: Markus Hiekkanen To: Tryggve Gestrin

Sattuuko siellä oleen finskien asutusmalliesittelyjä?

Markus

Msg: #68. 18 Sep 89, 13:35:5
From: Tryggve Gestrin To: Markus Hiekkanen

Valitettavasti ei. Kun se pidettiin Göteborgissa, niin suurin osa kirjoituksista ovat ruotsalaisten ja tanskalaisten.Sisältö on seuraava:Per Cornell: Settlement pattern analysis and beyondTore Artelius: Källkritiska problem vid bebyggelsearkeologiska studier.Ulf Säfvestad&Nils Björhem: Från stolphål till stamterritorier.Leif Chr. Nielsen: Strukturelle forandringer i yngre jernalders bebyggelsen etc.Per Persson: Bofasthet under Mesoliticum?Berit Vallentin Eriksen: Flintkursus 1987 Köbenhavn - en anmeldelse Ole Stilborg: Keramikteknologi. Siinä kaikki.

TG

Msg: #69. 18 Sep 89, 22:21:0
From: Markus Hiekkanen To: Tryggve Gestrin

Thanks, pidetään yhteyttä