Sekalaiset: reseptit


Msg: #1. 24 Jan 89, 08:43:2
From: Tapio Seger To: Timo Jussila

Vankkumattomana naisasianajajana olen syvästi huolestunut siitä, että Annea lukuunottamatta (förlåt Bea!) boxiin liittyneet HENKILÖT eivät ole osallistuneet mihinkään keskusteluun. Syvästi asiat kokevana IHMISENÄ olen viettänyt unettomia öitä yrittäen keksiä keinoja, joilla HENKILÖT saataisiin mukaan.

Mitäpä Timo, jos avaisit alueen, jolla HENKILÖT voisivat vaihtaa kakkureseptejä, neuleohjeita jne? TS

Msg: #2. 24 Jan 89, 09:23:1
From: Timo Parssinen To: Tapio Seger

Se on sillä tavalla, että kapakkakeskusteluja on mukavampi käydä oluttupin (korjaan tuopin) ääressä.

Msg: #3. 24 Jan 89, 09:28:5
From: Hanna Nevanlinna To: Timo Parssinen

Pieni korjaus: Äskeinen kommentti oli minun kirjoittamani, ei Timon. Hanna.

Msg: #4. 24 Jan 89, 09:46:1
From: Tapio Seger To: Timo Parssinen

Viesti on Hannalle eikä Timo Parssiselle. OK Hannukka! Tarjoatko? TS

Msg: #5. 24 Jan 89, 11:08:0
From: Timo Jussila To: Timo Parssinen

Senkun avaat putelin. Kyllä täällä boxissa saa olla kaljan kera!

Msg: #6. 24 Jan 89, 13:26:1
From: Timo Parssinen To: Timo Jussila

Se ei sovi näin valtion virastossa virastotyöaikana. Kyllähän minä avaisin ja nauttisin...TP

Msg: #7. 24 Jan 89, 13:29:4
From: Hanna Nevanlinna To: Tapio Seger

En.

Msg: #8. 24 Jan 89, 21:04:3
From: Jukka Moisanen To: All

Kukahan nyt kirjoitti ja kenelle? Näin siinä käy, kun boxiin pääsemiseksi täytyy lainata toisten koneita. Olisikohan niin, Mr Tapio, että ongelma HENKILÖIDEN "näennäisen " aktiivisuuden puutteeseen onkin se, että he joutuvat toimimaan joidenkin meidän (EPÄ)henkilöiden koneiden kautta. Enpä tiedä, en ole tutkinut käyttäjälistaa, mutta keskusteluun osallistuneista HENKILÖISTÄ tiedän vain Annella olevan oman koneen. Mielestäni meidän muiden ei kenties tarvitse sittenkään olla kovasti huolissamme HENKILÖIDEN passiivisuudesta vaan täytyy päin vastoin ihailla sita aktiivisuutta, joka saa konetta omistamattoman kirjoittautumaan boxin käyttäjäksi, ja jopa kirjoittamaan tai ainakin lukemaan viestejä. Kuinkahan monta sellaista mieshenkilöä osallistujalistassa on, jolla ei oma (tai lainattu) kone hyrrää omalla työpöydällä.

Passiivisuuden kannalta pitäisi enemmänkin olla huolissaan tuosta laitoksesta, jonne tiettävästi on hankittu modeemeja useampiakin, mutta osallistumisaktiivisuus näyttää edelleenkin pelkkää nollaa...
.

Msg: #9. 24 Jan 89, 21:56:1
From: Anne Vikkula To: Timo Parssinen

No onpas muinaistiteellistä keskustelua. Henk. koht. olen sitä mieltä, että reseptipalsta voisi ehkä olla ihan hyvä. Mutta mitä ihmettä saataisiin vastineeksi HERROILLE, jotta he pääsisivät samaan prosettin viestityksessä kuin HENKILÖT. Perustetaanko erillinen "tyhjänhöpötysalua".

Msg: #10. 24 Jan 89, 23:50:3
From: Timo Jussila To: Jukka Moisanen


> Passiivisuuden kannalta pitäisi enemmänkin olla huolissaan
> tuosta laitoksesta, jonne tiettävästi on hankittu modeemeja
> useampiakin, mutta osallistumisaktiivisuus näyttää edelleenkin
> pelkkää nollaa...

Sivuhuomio: näyttää nollaa muillakin, ellei boxia mainosta ja tee sitä käyttökelpoiseksi.. Muistakaa. Tää on teitin poksi! Minä jag olen vain mekaanikkona.... Davai Davai Gorbatshovilaisessa avoimuuden hengessä! Ideoikaa ja käyttäkää hyväksenne..... On vielä käyttämättömiä mahdollisuuksia.

T J

ps: tänne pääsee vaikka vic 20:llä tai millä sapiskalla tahansa, johon saa vaikka satasen v21 modeemin! Ei oo rahasta kii.... Mie voin vuokratakkin.

Msg: #11. 25 Jan 89, 11:05:3
From: Tapio Seger To: Timo Parssinen

Oletko tullut ajatelleeksi, että boxissa voisi käydä (myös ?) työajan ulkopuolella ? TS

Msg: #12. 25 Jan 89, 11:07:1
From: Tapio Seger To: Hanna Nevanlinna

Ja minä kun luulin, että se oli kutsu... Joka tapauksessa sinulla on kaunis villapaita, näin neuleista puheen ollen. TS

Msg: #13. 25 Jan 89, 11:09:4
From: Tapio Seger To: Jukka Moisanen

Ei minullakaan ole omaa (modeemi)konetta. Joka tapauksessa, eikö ole hauskaa, HENKILÖT, huomata, että ritarillisuus ei ole vielä kuollut ? TS

Msg: #14. 25 Jan 89, 16:28:4
From: Timo Parssinen To: Tapio Seger

Eikös silloin pitäisi käydä tuopilla kuulemassa kapakkakeskustelua...No, asiasta viidenteen: eikö täällä pitäisi heittää juttua muinaisista eikä survoa nykyarkeologien tapakulttuuria. Jospa voitais keskustella huurteisista navetan takana tai sitten kapakassa.

TP

Msg: #15. 25 Jan 89, 23:51:5
From: Timo Jussila To: Tapio Seger

Kyllä tuo sopii, minun puolestani, avat alue vaikka kakkuresepteille. Ajattelinkin mahdollisesti avata alueen: "Muut yleiset jutut", jossa voi sitten keskustella vapaista aiheista. Toistaiseksi semmoinen on tuo Navetan Tausta....Tietodonvälitystä ja communicaatiota kaikki.

Msg: #16. 26 Jan 89, 2:54:11
From: G. Percha To: Jukka Moisanen

OK. Ponera att orsaken till att inte desto flera PERSONER har visat sig vara intresserade av att använda sig av BBBBS skulle vara att de inte har tillgång till datamaskiner, eller terminaler med modemanslutning. Detta reser frågan VARFÖR de inte har det? Beror det på att de inte har råd att hålla sig med dylik "lyx", eller på att de inte "har tid", eller på att de helt enkelt saknar intresse för en dylik kommunikationsform? I detta fall tror jag att vi kommer ganska nära pudelns kärna, om vi antar att brist på intresse är den största orsaken. Jag har t.o.m. fått höra kommentarer som går ut just på detta, av berörda PERSONER. Däremot håller jag med dig om att det är bekymrande att konstatera, att intresset för denna "elektroniska anslagstavla" faktiskt tycks vara nonexistent på arkeologiska institutionen. Det skulle vara viktigt att få också personalen därstädes att deltaga.

G.P.


Msg: #17. 26 Jan 89, 13:29:06
From: Vaino Harha To: G. Percha

Tutkippa users listiä. Huomaat varmaan, että ainakin proffa on herännyt. Valitettavasti keskustelun taso ei oo noussut tällä alueella.
Msg: #18. 26 Jan 89, 21:56:5
From: Jukka Moisanen To: Timo Jussila

En ole sälyttämässäkään sinun hartioillesi laitoksen ihmisten mukaansaamista. Sen sinulta vain haluaisin tietää, onko laitoksen
modeemit asennettu ja toimintakunnossa. Jos näin on, missä koneissa ne ovat?
Kyselin muuten proffalta, milloin hän mahtaisi olla valmis rekisteröitymään. Vastaus oli hieman epämääräinen, ja jäinpä miettimään, olisiko rekisteröimättömyys strateginen ele saavuttamattomuuden turvaamiseksi. Painostakaa heitä, hyvät ystävät!

Msg: #19. 27 Jan 89, 10:54:0
From: Hanna Nevanlinna To: Tapio Seger

(eikä oikeastaan muuta)

Msg: #20. 27 Jan 89, 12:06:4
From: Timo Jussila To: Jukka Moisanen


> En ole sälyttämässäkään sinun hartioillesi laitoksen ihmisten
> mukaansaamista. Sen sinulta vain haluaisin tietää, onko
> laitoksen modeemit asennettu ja toimintakunnossa. Jos
> näin on, missä koneissa ne ovat?

Enpä tuota sälyttämisenä ottanutkaan. Vastaukseni oli lähinnä"periaatteellinen" ja tarkoitettu kaikille. Modeemit on laitokselle asennettu ja Professorikin on jo boxin aktiivi käyttäjä! Yksi motikka on siellä Kayprossa ja toinen piti asentaman vanhaan IBM:ään.